ÎNSCRIERE LA A VII-A CONFERINȚĂ MANAGEMENTUL BOLILOR PULMONARE
*Nume:
*Prenume:
*E-mail:
*Telefon:
*Specializare medicala:
*Grad medical:
*Unitate de lucru:
*Oraș:
*Înscrierea la Conferința Managementul Bolilor Pulmonare este gratuită.

Conferința “Managementul Bolilor Pulmonare” ediţia a VII-a, care se va desfăşura în data de 22 iunie - 23 iunie 2018, este un eveniment care va fi creditat cu puncte EMC, ceea ce asigură tuturor participanţilor la această manifestare primirea unui certificat de participare.

Înscrierea dumneavoastră la Conferința “Managementul Bolilor Pulmonare”, ediția 2018, pe site, e-mail sau prin formularele de la punctele de înregistrare reprezintă manifestarea dorinţei dumneavoastră de participare la eveniment, precum și consimțământul dumneavoastră expres ca toate datele furnizate de dumneavoastră cu caracter personal să fie înregistrate și ulterior trimise către Societatea Română de Pneumologie, care va transmite lista participanților către Colegiul Medicilor din România, conform reglementărilor, pentru validarea listei de participanţi de la eveniment.

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

Organizator logistic eveniment: Sănătatea Press Group.

Sănătatea Press Group este operator de date cu caracter personal, înregistrată la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România sub numărul: 18526/2010

www.bolipulmonare.ro aparține Sănătatea Press Group S.R.L. și se supune acelorași reguli de pe www.sanatateapress.ro: http://sanatateapress.ro/termeni.php

Parteneri

Testimoniale”Conferinţa Naţională Managementul Bolilor Pulmonare îşi propune să devină un instrument de informare cu privire la importanţa diagnosticării precoce şi urmarea unui tratament adecvat.” Prof.univ.dr. Florin Mihalţan, Președintele Societății Române de Pneumologie 2006-2016.
Sanatatea TV
Inscrie-te aici!


emisiune boli pulmonare

emisiune boli pulmonare