Termeni şi condiţii

Platforma web www.bolipulmonare.ro este proprietatea S.C. SANATATEA PRESS GROUP S.R.L. și se supune termenilor și condițiilor de pe www.sanatateapress.ro.

S.C. SANATATEA PRESS GROUP S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/10412/2008, CIF RO 24047060, cod IBAN RO45RZBR0000060012740339, deschis la Raiffeisen Bank sucursala Brătianu, contact: office@sanatateapressgroup.ro.

Informatii cu privire la Regulametul General privind Protecția Datelor gasiti pe linkul oficial https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_ro

IMPORTANT
Informaţiile de pe site-ul www.bolipulmonare.ro sunt numai pentru informare şi utilizare generală şi nu sunt destinate să rezolve nicio situaţie specifică. Site-ul www.bolipulmonare.ro, informaţiile şi materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare din partea S.C. SANATATEA PRESS GROUP S.R.L. şi nu sunt destinate folosirii de către utilizatori în vederea luării unor decizii medicale. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizării site-ului www.bolipulmonare.ro. S.C. SANATATEA PRESS GROUP S.R.L. se va asigura în mod rezonabil că informaţiile pe care le furnizează sunt exacte, în momentul adăugării lor pe site. Vă rugăm să reţineţi: S.C. SANATATEA PRESS GROUP S.R.L. nu poate garanta exactitatea informaţiilor şi nu va răspunde pentru nicio pierdere sau pagubă suferită ca urmare a utilizării acestor informaţii. Recomandările, părerile, sfaturile sau orice altă informaţie disponibilă pe www.bolipulmonare.ro au scop informativ, educaţional şi suplimentar, dar nu curativ. Ele nu pot substitui examenul clinic medical, diagnosticul sau tratamentul stabilit de către medicul dumneavoastră în urma investigaţiilor şi analizelor medicale efectuate.

Parteneri

Testimoniale”Conferinţa Naţională Managementul Bolilor Pulmonare îşi propune să devină un instrument de informare cu privire la importanţa diagnosticării precoce şi urmarea unui tratament adecvat.” Prof.univ.dr. Florin Mihalţan, Președintele Societății Române de Pneumologie 2006-2016.
Sanatatea TV
Inscrie-te aici!


emisiune boli pulmonare

emisiune boli pulmonare